Intro Blog logó

művészet címkéjű videók

Showtime

Showtime

A Showtime című monodráma szereplője Will, akit gyerekként durván bántalmaztak mássága miatt. Felnőttként megírja a történetét, sikerkönyve kapcsán egy talkshowban meséli el múltjának elemeit, érzéseit. A Bakonyvári L. Ágnes rendezésében színre vitt darabban Márton Gábor Csaba egy személyben jeleníti meg a Willt,  brutális apját, a nemtörődöm anyját, és a bántalmazó gyerektársakat.
A monodráma szeptembertől iskolai színházi nevelési programként is bemutatkozik.

INspirál

INspirál

Április 1-én nyílik az   INspirál Cirkuszközpont Újbudán. A hely nyitott amatőröknek és profiknak, mindenkinek, akit érdekel a cirkusz, a zsonglörkődés, az akrobatika világa. Oktató-, alkotó- és előadótér egy helyen. A Cirkuszközpontot a Magyar Zsonglőr Egyesület közössége álmodta meg és biztosítja, jellemzően önkéntes munkával.

Ezzel az abszurditással nem vagy egyedül

Ezzel az abszurditással nem vagy egyedül

A Dreampire projekt tagjai videókamerájukkal gyűjtik az álmokat szerte a világon. A több mint háromezer álomból kereshető, mindenki számára elérhető archívumot szeretnének létrehozni. Az A38-on a projekt bemutatkozó rendezvényén Veiszer Alinda beszélgetett a Skype-on bejelentkező Feldmár Andrással, majd színészek improvizáltak a nézők álmaira.
Ezzel párhuzamosan a csapat videóiból a Kiégő Izzók által épített  labirintusban is bolyonghatott az ember.